Zoek je een asbest medewerker?

Wij vinden de juiste mensen!

Ben je op zoek naar een vaste of tijdelijke asbest medewerker? Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving en selectie en/of detachering van hoger opgeleid personeel in asbest.

Wij bemiddelen in functies zoals asbest projectleiders, asbest inspecteurs en asbest adviseurs. We werken voor verschillende soorten organisaties zoals bijvoorbeeld milieukundig adviesbureaus, omgevingsdiensten, overheid en gemeenten.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste en tijdelijke medewerkers met uiteenlopende asbest kennis. Onze recruiters helpen graag bij het invullen van je asbest vacatures en werken op basis van no cure, no pay.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van asbest medewerkers. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Asbest functies waarin wij bemiddelen

We hebben ervaring met het werven van asbest medewerkers voor verschillende functies. Denk aan bijvoorbeeld aan asbest functies als:

 • Medior/senior adviseur asbest
 • Bedrijfsleider asbest
 • Calculator / werkvoorbereider met ervaring in asbest
 • Projectleider asbest
 • Projectleider milieu / asbest
 • Projectmedewerker asbest
 • Asbest inspecteur

We werven bovenstaande asbest specialisten voor vaste functies maar het is ook mogelijk om een interim asbest medewerker / inspecteur op basis van detachering in dienst te nemen.

Zoek je een ander type asbest medewerker of een ander type dienstverband? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Goed om te weten, wij bemiddelen géén Deskundig Asbest Verwijderaars (DAV-ers), Deskundig Inventariseerders Asbest (DIA’s) en Deskundig Toezichthouders Asbestverwijdering (DTA-ers).

Waarom samenwerken met Aatop?

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor de werving & selectie van hoger opgeleid asbest personeel.

We hebben ruim 10 jaar ervaring met het werven en selecteren van medewerkers met expertise over de verwijdering van asbest.

Verschillende organisaties in de publieke en private sector kiezen al jaren voor Aatop Milieu & Ruimte om de volgende redenen:

 • Onze recruiters hebben de benodigde kennis en ervaring om een goede inschatting te maken van de expertise van asbest specialisten.
 • Een duurzame relatievertrouwen en integriteit zijn onze speerpunten.
 • We schakelen snel en hebben korte communicatielijnen.
 • No cure, no pay. Je betaalt pas een fee wanneer je een medewerker in dienst neemt.
 • De relatie staat centraal. We spreken alle kandidaten persoonlijk zodat we weten wie we aan je voorstellen.
 • Een vast contactpersoon. Die begrijpt wat voor jou belangrijk is.
 • Actief in heel Nederland. Waar je ook zit, we helpen je graag.

Tenslotte zijn wij NEN-4400 gecertificeerd en zijn aangesloten bij de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming) die onze administratie en NEN-certificering accrediteert.

Hoe vinden we jouw nieuwe asbest specialist?

Mogen wij je helpen bij het zoeken naar een tijdelijke of vaste asbest specialist? Dan bespreken we eerst wat je verwacht van een nieuwe asbest medewerker.

Welke kennis en ervaring is belangrijk? En welk karakter past bij jullie bedrijfscultuur? Dit vertalen we in een werving & selectie profiel.

Aan de hand van dit werving & selectie profiel gaan we actief op zoek binnen ons netwerk en via vacature platformen. Een geschikte kandidaat spreken we altijd eerst zelf voordat we deze aan je voorstellen per e-mail.

Hebben jullie interesse in de kandidaat? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in om te kijken of de klik wederzijds is. Willen jullie samen verder? Dan begeleiden we het werving & selectieproces tot indiensttreding.

We bieden verschillende mogelijkheden om de nieuwe medewerker in dienst te nemen of in te huren. Het werven van nieuwe asbest medewerkers kan op basis van een werving & selectie fee (no cure, no pay). Maar het is ook mogelijk om een asbest specialist (tijdelijk) in te huren op basis van detachering of door middel van payrolling.

Neem contact op

Op zoek naar asbest specialisten of asbest medewerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

Aatop Milieu & Ruimte is onderdeel van de Aatop Groep en werkzaam vanuit vier kantoren (Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle). Wij bemiddelen vacatures in heel Nederland.

Direct contact?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Zoek je asbest vacatures?

Bekijk ons actuele aanbod

Op zoek naar een baan in asbest? Dan helpen wij je graag. Aatop Milieu & Ruimte is specialist in asbest vacatures. Bekijk ons actuele aanbod.

Asbest vacatures