Beleidsadviseur Afval, meewerken aan een schoner Nederland

Interim

Wil jij graag deelnemen aan maatschappelijke vraagstukken en heb je ervaring met het schrijven van beleidsstukken met betrekking tot afval? Dan is een functie als beleidsadviseur afval binnen een gemeente echt iets voor jou!

Als beleidsadviseur afval houd je je vooral bezig met het schrijven, de uitvoering en monitoring van het afvalbeleid. Tijdens deze processen is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt met verschillende in- en externe partijen zoals de omgevingsdienst. Naast deze werkzaamheden is er ook regelmatig contact met bewoners om daar waar nodig draagvlak te creëren.

Als beleidsadviseur wordt er vaak om hbo-niveau gevraagd. Ten tweede is het belangrijk dat je ervaring hebt in het omgaan met politiek gevoelige onderwerpen binnen de gemeente. Ten slotte is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent aangezien je samenwerkt met verschillende partijen om de uitvoering van het beleid mogelijk te maken.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière of toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan komen wij vanuit Aatop Milieu & Ruimte graag met je in contact.

Klik hier voor uitdagende functies binnen de afvalsector
#Adviseur #Afval #Beleid

Terug naar het overzicht