Detachering openbare ruimte

Wij vinden de juiste mensen!

Ben je op zoek naar een detacheringsbureau gespecialiseerd met ervaring in het werven van hoog opgeleid personeel in de sector groene/grijze inrichting en landschapAatop Milieu & Ruimte heeft ruim 10 jaar ervaring met het zoeken en selecteren van hoger opgeleide RO professionals. Op juniormedior en senior niveau.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste en tijdelijke medewerkers met kennis van het inrichten en onderhouden van de openbare ruimte. Onze recruiters helpen je graag bij het invullen van je vacatures en werken op basis van no cure, no pay.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van RO specialisten. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Soorten functies waarin wij bemiddelen

Aatop Milieu & Ruimte is specialist in de bemiddeling van professionals, zowel voor tijdelijke als structurele aanvulling van het personeelsbestand openbare ruimte. Voorbeelden van functies waarin wij bemiddelen zijn:

 • Beleidsadviseurs in milieu, grijs, groen en spelen
 • Toezichthouder milieu, grijs, groen en spelen
 • Groenvergunningverlener
 • Beleidsadviseur openbare ruimte
 • Interim manager milieu / groen / RO
 • Werkvoorbereider groen / grijs
 • Ecoloog
 • Civieltechnisch handhaver
 • Inspecteur grijs / groen
 • WABO specialist
 • Milieuhandhaver
 • Milieuvergunningverlener

Staat jouw functie er niet bij? Neem dan contact met ons op. De professionals die we aanbieden hebben een grote diversiteit in achtergrond. Ze zijn inzetbaar in een technische, beleidsmatige of management positie binnen de context van het vakgebied bodem, water, geluid, ecologie, asbest, duurzaamheid, natuur en landschap.

Naast technisch, inhoudelijke kennis wordt communicatie steeds belangrijker, zeker voor publieke organisaties. Ook profit organisaties verlangen in toenemende mate klantgericht vermogen van hun nieuwe werknemers. Daarom screent Aatop Milieu & Ruimte de professionals naast op inhoudelijke kennis ook op soft skills.

Waarom kiezen voor Aatop Milieu & Ruimte?

Vanuit onze 3 vestigingen werven, selecteren en detacheren wij personeel voor de overheid in heel Nederland. Wij werken op basis van relatie en vertrouwen, duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten. We vertellen je graag hoe we daar invulling aan geven.

Andere redenen om voor Aatop te kiezen zijn:

 1. Onze accountmanagers werken goed samen: zo profiteer je van een extra groot netwerk.
 2. Aatop staat voor een vriendelijke en persoonlijke werkwijze.
 3. Wij spreken al onze kandidaten persoonlijk en weten precies wie we aan je voorstellen.
 4. Wij geloven in afspraak = afspraak.
 5. Naast detachering bieden we ook andere inhuurmogelijkheden aan.

Hoe vinden we jouw medewerker openbare ruimte?

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker openbare ruimte? Dan bespreken we eerst je verwachtingen. Voor welke functie zoek je een nieuwe medewerker? Is deze functie vast of tijdelijk? Welke kennis en ervaring brengt de nieuwe medewerker mee? En wanneer past iemand bij jullie organisatiecultuur?

De antwoorden op deze vragen vatten we samen in een werving & selectie profiel waarmee we actief op zoek gaan. We benaderen actief geschikte kandidaten binnen ons netwerk en via vacature platformen. Daarnaast zorgen we dat de vacature onder de aandacht komt bij de juiste potentiële kandidaten.

Heeft een geschikte kandidaat interesse in de functie? Dan spreken we de kandidaat eerst persoonlijk voordat we deze per e-mail aan je voorstellen. Naast technisch inhoudelijke kennis toetsen wij kandidaten ook op soft skills zoals communicatief en klantgericht vermogen.

Bij interesse in het profiel plannen we een kennismakingsgesprek in. Zijn jullie beide enthousiast? Dan begeleiden we het werving & selectieproces totdat de nieuwe medewerker bij jullie aan de slag gaat. Dit kan op basis van werving & selectie, detachering of payrolling.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Benieuwd hoe we jou kunnen ondersteunen bij de invulling van jullie vacatures openbare ruimte?

Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer (0318) 495 317 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Zie ook werving & selectie planologen en stedebouwkundigen

Direct contact

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

CONTACTPERSOON

Michel Aalbers
Businessmanager
Meer over...

Zoek je vacatures openbare ruimte?

Bekijk ons actuele aanbod

Ben je op zoek naar vacatures in de sector groene/grijze inrichting en landschap? Dan helpen wij je graag. Bekijk ons actuele aanbod.

Vacatures openbare ruimte