Detacheringsbureau milieu

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving en selectie en/of detachering van hoog opgeleid personeel in Milieu en Groene Ruimte.

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen; duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten.

Aatop Milieu & Ruimte is specialist in de bemiddeling van professionals, zowel voor tijdelijke als structurele aanvulling van uw personeel. Voorbeelden van functies waarin wij bemiddelen zijn o.a.:

 • Milieu- of KAM coordinator
 • Beleidsadviseur
 • Specialisten in bodem, ecologie, afval, energie, duurzaamheid
 • Bodem medewerker
 • Asbestinspecteur
 • WABO medewerker
 • Vergunningverlener
 • Akoestiek en luchtkwaliteitsmedewerker
 • (Interim) manager
 • GIS engineer
 • Projectleider
 • etc.

Aatop Milieu & Ruimte biedt professionals aan. Deze professionals hebben een grote diversiteit in achtergrond; zij zijn inzetbaar in een technische, beleidsmatige of management positie binnen de context van het vakgebied bodem, water, geluid, ecologie, asbest, duurzaamheid, natuur en landschap. Naast technisch inhoudelijke kennis wordt communicatie steeds belangrijker, zeker voor publieke organisaties. Daarnaast wensen profit-organisaties in toenemende mate klantgericht vermogen van hun nieuwe werknemers. Juist daarom screent Aatop Milieu & Ruimte de professionals op soft skills.

Wij werken samen met een scala aan organisaties binnen overheid en bedrijfsleven, waaronder Rijkswaterstaat, milieudiensten, gemeenten en provincies, adviesbureaus en ingenieursbureaus. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Regio Midden-Nederland:        0318 – 495 317

Regio Zuid-West-Nederland:   0184 – 620 820

Regio Noord-Oost Nederland:  038 – 426 84 90

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of per mail via milieu@aatop.nl

Onze werkwijze

Als gespecialiseerd bureau in bodemprofessionals laten wij u graag profiteren van onze expertise, zodat u de juiste mensen op de juiste plaats krijgt. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Wij starten met het wervingsproces door met u in gesprek te gaan en uw vraag te inventariseren.

Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in gesprek en leggen hen het project voor. Wij toetsen hen op basis van opleiding en ervaring en op eigenschappen/competenties.

Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgedragen in de vorm van het CV en een persoonsprofiel. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.

Wanneer u besluit de kandidaat op uw vraag in te zetten, dan wordt dit vastgelegd in een overeenkomst.

Zie ook: Detachering groen personeel, detachering milieu personeel

Direct contact

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

CONTACTPERSOON

Michel Aalbers
Businessmanager
Meer over...

Zoek je interim opdrachten?

Bekijk ons actuele aanbod

Ben je op zoek naar interim opdrachten in groen, natuur en landschap? Dan helpen wij je graag. Bekijk ons actuele aanbod.

Actuele opdrachten