Een kijkje achter de schermen

Anouk van Dinteren

Vanaf juni dit jaar ben ik werkzaam bij Aatop en daarmee ben ik de nieuwste collega binnen het team Milieu & Ruimte. Ik ben werkzaam als recruiter en ondersteun de accountmanagers bij verschillende werkzaamheden. Wat ik vooral leuk vind aan deze functie is dat je drie partijen tevreden kan stellen, zowel de klant, de kandidaat en Aatop. Ik doe dit door op zoek te gaan naar geschikte kandidaten door vacatures te optimaliseren, (her)schrijven en te posten. Daarnaast ben ik veel in contact met kandidaten om te kijken waar ze naar op zoek zijn en welke functies daar het beste bij aansluiten. Uiteindelijk zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de kandidaten op gesprek kunnen bij een van onze opdrachtgevers, waarvan de functie goed aansluit bij de kandidaat. Hierbij is het belangrijk om contact te onderhouden met zowel de opdrachtgever als kandidaat.

Het leuke van werken bij Aatop vind ik de verantwoordelijkheid en vrijheid die je in je rol krijgt. Samen met kandidaten kan ik hierdoor echt gaan kijken wat bij ze past en dit geeft me veel voldoening.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem gerust contact met ons op via 0318-495317 of milieu@aatop.nl, zodat we kunnen kijken wat het beste bij jou past!

Terug naar het overzicht

NIEUWSTE VACATURES

En er komen er dagelijks bij...

Adviseur bodem
Terneuzen
Veldwerker Bodem
Doetinchem