Een succesvolle bemiddeling waarbij alle partijen tevreden zijn, daar worden wij blij van!

Een succesvolle bemiddeling waarbij alle partijen tevreden zijn, daar worden wij blij van! Dankjewel Kya voor je uitgebreide review.

Sinds enige tijd werk ik via Aatop Milieu & Ruimte bij Stedin. Het contact met Aatop is vanaf het eerste moment aangenaam geweest. Christiaan staat voor mij klaar wanneer ik vragen heb en ik hoef nooit lang op een antwoord te wachten. Al met al geeft Aatop mij het gevoel dat zij zich willen inzetten voor een goede samenwerking én voor een goed dienstverband voor mij, via hen, waar ik dan ook gedetacheerd word. Ze hebben oog voor hun medewerker en mijn ervaring is dat ze ‘the extra mile’ gaan wanneer dat nodig is. Ik ben vaker gedetacheerd geweest, maar het contact met Aatop ervaar ik als prettig. Aatop voelt klein aan in de beste zin van het woord. Je bent niet een nummer, maar een persoon, een werknemer. Ze zetten ze zich echt voor je in.

Werknemer: Kya

Functie: Adviseur Bodemdesk

Wil jij net als Kya een nieuwe uitdaging vinden? Kijk dan eens op onze website https://www.aatop-milieu-ruimte.nl/ of bel ons via 0318-495317

Terug naar het overzicht