GIS-specialist, complexe data eenvoudig presenteren

Heb jij hbo- werk en denkniveau, al enige ervaring met GIS en kennis van QGIS, ArcGIS, FME of Python? Dan is een functie als GIS-specialist iets voor jou. Als GIS-specialist heb je de capaciteit om bestaande data van verschillende werkvelden (zoals bodem, ruimtelijke ordening en water) met behulp van GIS te combineren, analyseren en presenteren.

Het leuke aan deze functie is dat hij ontzettend afwisselend is. Het ene moment ondersteun je de bodem afdeling en het andere moment werk je weer samen met de afdeling water. Binnen deze rol heb je dus de mogelijkheid om verschillende disciplines binnen de organisatie samen te brengen.

Als GIS-specialist kan je in veel verschillende sectoren terecht. Zo kan je aan de slag bij een Advies- & Ingenieursbureau, binnen de overheid en bij een waterschap. Als GIS-specialist kan je ook doorgroeien naar een GIS-coördinator rol. Binnen deze rol richt jij je meer op het intern trainen en coachen van het GIS-team.

Wil je graag meer weten of wil je als GIS-specialist aan de slag? Wij van Aatop Milieu & Ruimte komen graag met je in contact.

Klik hier voor uitdagende functies binnen het GIS werkveld

#GIS #analyseren #geo #data

Terug naar het overzicht