Op zoek naar een bodem specialist?

Wij vinden de juiste mensen!

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving & selectie van hoger opgeleid personeel in de bodemsector. Voor gemeenten, provincies en omgevingsdiensten bemiddelen wij professionals voor bodem vraagstukken, zowel vast als interim.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van bodem specialisten. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Waarom kiezen voor Aatop Milieu & Ruimte?

Ben je op zoek naar een adviseur bodem, een projectmedewerker bodem, een projectleider bodem of een veldwerker bodem?

  • Aatop Milieu & Ruimte heeft ruim 10 jaar ervaring met de werving & selectie van bodem medewerkers. We beschikken over een uitgebreid netwerk met bodem professionals op zowel junior, medior als senior niveau.
  • Onze recruiters hebben de benodigde inhoudelijke kennis en ervaring om een goede inschatting te maken van de expertise van bodem kandidaten.
  • We hebben verschillende mogelijkheden voor het aannemen van vaste of tijdelijke bodem medewerkers zoals op basis van werving & selectie, detachering of payrolling.
  • We werken op basis van no cure, no pay. Je betaalt pas een vergoeding als je een kandidaat in dienst neemt.

Soorten functies waarin wij bemiddelen

We hebben ervaring met het werven van hoger opgeleide bodem medewerkers voor verschillende functies. Denk aan bijvoorbeeld aan een handhaver bodem, een vergunningverlener bodem, veldmedewerkers of een projectleider bodemsanering. 

Andere bodem functies waarin wij bemiddelen zijn bijvoorbeeld specialisten op het gebied van bodemwetgeving, toezichthouders bodem of WABO specialisten.

Op zoek naar een ander type bodemspecialist? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe werkt de werving & selectie procedure?

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste bodemspecialist? Dan bespreken we eerst je wensen met betrekking tot de nieuwe medewerker. Welke kennis en ervaring moet de bodemmedewerker hebben? En welk karakter past bij jullie bedrijfscultuur en bij het bestaande bodem team? Na het vaststellen van het werving & selectie profiel gaan wij actief op zoek binnen ons netwerk en via vacature platformen.

Tijdens het wervingsproces houden we je op de hoogte van de voortgang. Een persoonlijke aanpak en kwaliteit zijn erg belangrijk voor ons. Voordat we een kandidaat voorstellen, spreken we deze altijd eerst persoonlijk. Hebben we een kandidaat gevonden die qua ervaring en karakter past bij de openstaande bodemvacature? Dan stellen we deze per e-mail aan je voor. Wanneer gewenst geven we telefonisch een mondelinge toelichting.

Bij interesse in de kandidaat, plannen we een kennismakingsgesprek in. Is er een klik tussen de kandidaat en het bedrijf? Dan begeleiden we het werving & selectieproces tot aan de indiensttreding.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Interesse in een samenwerking met Aatop Milieu & Ruimte? Wij helpen je graag bij het selecteren van de juiste bodem medewerkers.

Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer (0318) 495 317 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Zoek je bodem vacatures?

Bekijk ons actuele aanbod

Op zoek naar bodemvacatures? Dan helpen wij je graag. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de werving & selectie van bodemspecialisten. Bekijk ons actuele aanbod.