Zoek je een ecologisch medewerker?

Wij vinden de juiste mensen!

Ben je op zoek naar een  vaste of tijdelijke medewerker ecologie om je team te versterken? Dan helpen wij je graag bij de zoektocht. Aatop Milieu & Ruimte heeft ruim 10 jaar ervaring met het zoeken en selecteren van hoger opgeleide ecologische professionals.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste en tijdelijke medewerkers met uiteenlopende ecologische kennis. Onze recruiters helpen graag bij het invullen van je ecologie vacatures en werken op basis van no cure, no pay.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van ecologen. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Ecologische functies waarin wij bemiddelen

We hebben ervaring met het werven van ecologische medewerkers voor verschillende functies. Denk aan bijvoorbeeld aan ecologische functies als:

 • Ecologisch medewerker
 • Adviseur ecologie
 • Projectleider ecologie
 • Ecologische inventarisatie medewerkers
 • Ecoloog voor een quickscan
 • Flora/faunawet / Natuurbeschermingswet-specialisten
 • Aquatisch ecoloog
 • Waterkwaliteit-medewerkers
 • Specialisten met specifieke soort kennis over amfibieën, flora, vogels, zoogdieren, vleermuizen, reptielen of vissen.

We werven bovenstaande ecologen voor vaste functies maar het is ook mogelijk om een interim ecoloog op basis van detachering in dienst te nemen. Zoek je een ander type ecoloog of een ander type dienstverband? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom samenwerken met Aatop?

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor de werving & selectie van hoger opgeleid ecologisch personeel. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het werven en selecteren van medewerkers met een cursus, opleiding of studie in ecologie.

Recruitment voor ecologische functies vraagt om specialistische kennis. Onze recruiters hebben de benodigde kennis en ervaring om een goede inschatting te maken van de expertise van verschillende soorten ecologen.

Een duurzame relatie, vertrouwen en integriteit zijn onze speerpunten. Zes redenen om samen te werken met Aatop Milieu & Ruimte:

 • Snel schakelen en korte communicatielijnen.
 • No cure, no pay. Wij gaan voor succes.
 • De relatie staat centraal. We spreken alle kandidaten persoonlijk zodat we weten wie we aan je voorstellen.
 • Een vast contactpersoon. We houden het graag persoonlijk.
 • Gespecialiseerd in milieu en ruimte. We bezitten specifieke kennis over de sector.
 • Actief in heel Nederland. Waar je ook zit, we helpen je graag.

Hoe vinden we jouw nieuwe ecoloog?

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste ecoloog? Dan bespreken we eerst wat je verwacht van een nieuwe ecologisch medewerker.

Welke kennis en ervaring moet de ecoloog hebben? En welk karakter past bij jullie bedrijfscultuur en bij het bestaande ecologieteam? We maken een  werving & selectie profiel en gaan hiermee actief op zoek binnen ons netwerk en via vacature platformen.

Een persoonlijke aanpak en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. We spreken een kandidaat daarom altijd persoonlijk voordat we deze per e-mail aan je voorstellen. Wanneer gewenst geven we telefonisch een mondelinge toelichting.

Heb je interesse in een kandidaat? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Wanneer er een klik is tussen de kandidaat en het bedrijf, begeleiden we het werving & selectieproces tot aan de indiensttreding.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

Direct contact?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Zoek je een vacature ecologie?

Bekijk ons actuele aanbod

Op zoek naar een vacature ecologie? Dan helpen wij je graag. Aatop Milieu & Ruimte is specialist in ecologische vacatures. Bekijk ons actuele aanbod.

Vacature ecologie