Op zoek naar een tijdelijke milieuspecialist?

Wij vinden de juiste match!

Ben je op zoek naar een werving en selectiebureau gespecialiseerd in het werven van milieuspecialisten met ervaring in het werken bij een gemeente of overheidsinstelling? Aatop Milieu & Ruimte heeft ruim 10 jaar ervaring met het zoeken en selecteren van hoger opgeleide tijdelijke milieu professionals.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste en tijdelijke milieu medewerkers met overheidservaring. Onze recruiters helpen je graag bij het invullen van je milieu vacatures en werken op basis van no cure, no pay.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van milieuspecialisten. ✓ Uitgebreid netwerk met vaste en tijdelijke medewerkers. ✓ No cure, no pay.

Soorten functies waarin wij bemiddelen

We beschikken over een uitgebreid netwerk met ZZP-ers voor het invullen van je openstaande milieu functies. Aatop Milieu & Ruimte biedt milieu professionals aan met een diversiteit aan achtergronden en inzetbaar in een technische, beleidsmatige of management positie.

Milieu functies waarin wij o.a. bemiddelen:

• Veldwerker bodem
• Veldwerker water
• Milieukundig begeleider
• Bodem handhaver
• Bodem vergunningverlener
• Beleidsadviseur bodem
• Interim manager milieu en bodem
• Toezichthouder bodem
• Toezichthouder milieu
• Toezichthouder groen
• Inspecteur bodem
• WABO coördinator
• Vergunningverlener WABO

We werken al jaren samen met verschillende overheidsorganisaties waaronder Rijkswaterstaat, milieudiensten, gemeenten en provincies. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Over Aatop Milieu & Ruimte

Aatop Milieu & Ruimte is gespecialiseerd in werving, selectie en detachering voor gemeenten en overheden in heel Nederland. Wij hebben 6 vestigingen verdeeld over Nederland. Je vindt ons in Sliedrecht, Amsterdam, Veenendaal, Groningen, ’s Hertogenbosch en Zwolle.

Aatop staat voor openheid, duurzaamheid en integriteit en hebben een NEN-4400 certificering die onze betrouwbaarheid onderstreept. Verder is Aatop aangesloten bij de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming). Deze accrediteert onze administratie en NEN-certificering.

Hoe gaan we voor je aan de slag?

Wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke milieu medewerker, bespreken we eerst je wensen met betrekking tot de kandidaat. Niet alleen de kennis en ervaring van een kandidaat zijn hierbij belangrijk maar ook het karakter dat bij jullie organisatiecultuur past.

Tijdens het wervingsproces houden we je op de hoogte van de voortgang. Een persoonlijke aanpak en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We spreken daarom alle kandidaten die wij voorstellen eerst persoonlijk. Wanneer we een geschikte kandidaat hebben, stellen we deze per e-mail aan je voor. Wanneer gewenst geven we telefonisch een mondelinge toelichting. Heb je interesse in de kandidaat? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Benieuwd hoe we je kunnen ondersteunen bij de invulling van tijdelijke milieu vacatures?

Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer (0318) 495 317 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Op zoek naar interim projecten?

Bekijk ons actuele aanbod

Zoek je een nieuw interim project in milieu en groen? Regelmatig zoeken wij voor onze opdrachtgevers ZZP projectleiders of projectmedewerkers in de milieuwereld. Op deze pagina vind je al onze actuele interim opdrachten.

Interim projecten