Interim projecten milieu en groen

Zoek je een nieuw interim project in milieu en groen? Aatop Milieu & Ruimte helpt jou graag aan interim opdrachten op het gebied van milieu en groene ruimte. Regelmatig zoeken wij voor onze opdrachtgevers ZZP projectleiders of projectmedewerkers in de milieuwereld. Op deze pagina vind je al onze actuele interim opdrachten.

Staat er voor jou geen geschikte freelance opdracht in de milieu en ruimte sector tussen? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op met één van onze accountmanagers.

Junior Ecoloog (8 uur per week)

Minder dan 24 uur per week HBO Veenendaal

Ben jij recent afgestudeerd of zoek je naast je studie een bijbaan? Heb jij passie voor ecologie en wil je alle kneepjes van het vak leren kennen? Dan is deze… Lees verder

Senior Adviseur Natuur & Ecologie

32 – 40 uur per week WO Utrecht

Natuur & stikstof, politiek gevoelige thema’s! thema’s waar jij met jouw ervaring van toegevoegde waarde voor kan zijn! Voor een opdrachtgever in Utrecht zijn we op zoek naar een senior… Lees verder

Junior projectleider bodem en landbouw

32 – 40 uur per week HBO, WO Drachten

Ben je net afgestudeerd aan een opleiding landbouw, milieukunde, biologie, land- en watermanagement of aardwetenschappen? Gefeliciteerd!  Nu opzoek naar een topfunctie met doorgroeimogelijkheden? Dan is dit wat voor jou! #bodem… Lees verder

Veldwerker / monsternemer bodem Apeldoorn

32 – 40 uur per week MBO Apeldoorn

Ben jij iemand die graag buiten aan het werk is? Heb je een passie voor het bodemonderzoek en werk je graag aan milieukundige onderzoeken? Dan is deze baan geschikt voor… Lees verder

Werkvoorbereider / Calculator

32 – 40 uur per week HBO Amsterdam

Net afgestudeerd? Opzoek naar een leuke uitdagende baan bij een interessant groen bedrijf? Laat deze kans dan niet voorbij gaan!  Als werkvoorbereider aan diverse projecten ben je verantwoordelijk voor het… Lees verder

Werkvoorbereider / Calculator

32 – 40 uur per week HBO Utrecht

Net afgestudeerd? Opzoek naar een leuke uitdagende baan bij een interessant groen bedrijf? Laat deze kans dan niet voorbij gaan!  Als werkvoorbereider aan diverse projecten ben je verantwoordelijk voor het… Lees verder

Veldwerker / monsternemer bodem Breda

32 – 40 uur per week MBO Breda

Ben jij iemand die graag buiten aan het werk is? Heb je een passie voor het bodem en milieuwerk? Dan is deze baan geschikt voor jou. Als veldwerker bodem voer… Lees verder

Junior bodem adviseur

32 – 40 uur per week HBO, WO Breda

Heb jij je HBO/WO-diploma binnen? Zoals Wageningen Universiteit, Aardwetenschappen, Bodem, Water Atmosfeer of Land en Watermanagement?  Of heb je al een paar jaar werkervaring en is het bodemwerkveld jouw passie?… Lees verder

Senior Adviseur Bodem

32 – 40 uur per week HBO, WO Utrecht

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een bodemkundig adviseur. Deze vacature is ontstaan door uitbreiding van werkzaamheden. Als bodemkundig adviseur begeleid je de verschillende projecten in bodemonderzoek en/of sanering  van A… Lees verder

Op zoek naar interim projecten in milieu en groen?

Wij helpen je aan een nieuwe opdracht!

Vind je het leuk om steeds weer nieuwe bedrijven te leren kennen, nieuwe collega’s te krijgen en nieuwe taken en verantwoordelijkheden te hebben? Dan is werken op interim basis in milieu en groen misschien voor jou een goede optie.

Regelmatig krijgen wij van onze opdrachtgevers tijdelijke functies aangeboden waarvoor wij op zoek zijn naar interim projectleiders milieu, bodem of civiele techniek. Reageer op een openstaande opdracht op deze pagina of schrijf je bij ons in zodat we jou kunnen benaderen als we een relevante interim opdracht hebben.

Wel de lusten, niet de lasten?

Denk je er wel eens aan om op interim basis te gaan werken maar vind je de sprong van werknemer naar zelfstandige te groot? Aatop Milieu & Ruimte helpt je graag in je ontwikkeling van werknemer naar ondernemer.

We komen regelmatig met mensen in contact die dromen om als zelfstandige aan interessante projecten te werken. Maar vaak haken ze af omdat ze niet thuis zijn in de wet-en regelgeving voor ZZP-ers of omdat ze niet de juiste juridische en administratieve kennis hebben.

Een goede tussenstap in de ontwikkeling naar werken als volledig zelfstandige is het werken op basis van project-interim detachering. Zo ontdek je of het werken als interimmer jou ligt en werk je aan je netwerk en ervaring als zelfstandig professional.

Hoe werkt project-interim detachering?

Bij project-interim detachering heb je wel de lusten maar niet de lasten van werken als zelfstandige. Via deze werkwijze kun je snel aan de slag met een leuke opdracht zonder dat je je druk hoeft te maken over juridische, administratieve of financiële zaken.

In 5 stappen zie je hoe eenvoudig dit werkt:

 1. Je krijgt een opdracht/project aangeboden uit je netwerk.
 2. In een persoonlijke afspraak bespreken we de inhoud en voorwaarden van de interim opdracht.
 3. Wij nemen contact op met de opdrachtgever voor de afhandeling van de financiële, juridisch en administratieve kant.
 4. Je krijgt een contract aangeboden bij Aatop Milieu & Ruimte voor de duur van het project.
 5. Je gaat aan de slag bij de opdrachtgever.

Voordelen project-interim detachering

Aan het werken via project-interim detachering zijn verschillende voordelen verbonden ten opzicht van het werken als zelfstandige:

 • Je krijgt elke maand netjes betaald voor de geleverde diensten.
 • Je hoeft niet zelf facturen te sturen of te zorgen dat ze worden betaald.
 • Je hoeft geen dure aansprakelijkheidsverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten.
 • Je houdt recht op het gebruik van de sociale voorzieningen zoals bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid.
 • Je hoeft wettelijk niet 3 of meer opdrachtgevers te hebben.
 • Wanneer je opdracht eindigt, gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe opdracht.

Soorten functies

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor interim vacatures binnen de milieu en groen branche.

Onze opdrachtgevers bestaan uit overheden en commerciële partijen. Denk bijvoorbeeld aan Rijkswaterstaat, milieudiensten, gemeenten en provincies, adviesbureaus en ingenieursbureaus.

Wij bemiddelen in uiteenlopende vacatures van technisch tot beleidsmatig. Functies waarvoor wij regelmatig interim of freelance medewerkers zoeken zijn:

Interim projectmanagement opdrachten:

 • projectleider milieu
 • projectleider bodem
 • projectleider openbare ruimte
 • projectleider ecologie
 • projectleider bodemsanering
 • projectleider civiele techniek
 • projectleider groen
 • projectmanager water
 • projectleider natuur

Projectmedewerker opdrachten:

 • projectmedewerker bodem
 • projectmedewerker civiele techniek
 • projectvoorbereider
 • werkvoorbereider

Overige milieuprojecten:

 • interim KAM coördinator
 • ZZP opdrachten civiele techniek
 • freelance landschapsarchitect
 • ZZP asbest

Wie is Aatop Milieu & Ruimte?

Aatop Milieu & Ruimte is specialist op gebied van milieu en groen vacatures.

We werken samen met een groot netwerk van organisaties en onderscheiden ons van andere werving & selectiebureaus door een open, eerlijk, persoonlijk en toegankelijk benadering en werkwijze.

Daarbij werken wij met een mensgerichte houding en vinden we voor jou de juiste baan.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Zwolle, Groningen en Den Bosch.

Ben je op zoek naar een interim opdracht in milieu en groen? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op met één van onze accountmanagers.

Filter

Jouw zoekwoorden Locatie
Werkervaring
Opleidingsniveau
Dienstverband
Uren per week
Functiegroep