Milieu uitzendbureau nodig?

Wij vinden de juiste mensen!

Wil je een tijdelijke medewerker milieu inhuren? Aatop Milieu & Ruimte is hét milieu uitzendbureau voor de werving van milieu personeel in Nederland.

Wij bemiddelen in functies zoals projectmedewerkers bodem, veldwerkers bodem, water bemonsteraars, water specialisten of veldwerkers ecologie.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste en tijdelijke medewerkers met uiteenlopende milieu kennis voor technische, beleidsmatige of milieu management posities.

Onze recruiters helpen graag bij het invullen van je tijdelijke milieu vacatures. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van milieu medewerkers. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Functies waarin wij bemiddelen

We hebben ervaring met het werven van tijdelijk milieu medewerkers voor verschillende functies zoals:

  • Projectmedewerker bodem
  • Veldwerker bodem
  • Water bemonsteraar
  • Waterspecialist
  • GIS medewerker / GIS specialist
  • Veldwerker ecologie
  • Milieukundig begeleider

We werven bovenstaande milieu specialisten voor vaste functies maar het is ook mogelijk om een tijdelijke milieu medewerker op basis van uitzending of detachering tijdelijk in dienst te nemen.

Zoek je een ander type milieu medewerker of een ander type dienstverband? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Met meer dan 10 jaar ervaring in werving & selectie in de milieusector, hebben wij een uitgebreid netwerk op gebouwd!

De milieu professionals uit ons netwerk hebben diverse specialisaties en achtergronden. Zij versterken (tijdelijk) je team op het gebied van bodem, lucht, geluid, water, duurzaamheid, asbest, natuur en landschap.

Stuur je vacature hier door en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken:

  • Aatop Milieu & Ruimte staat voor het verbinden van mensen en het vinden van de juiste match. We houden van een persoonlijke aanpak en doorvragen. Meld je vacature bij ons aan via het telefoonnummer 0318 - 495 317 of via het onderstaande formulier. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor je aan het werk!

Hoe werkt een uitzendbureau?

Het inhuren van uitzendkrachten via een uitzendbureau is een flexibele manier om met een personeelstekort of -overschot om te gaan. Door het inzetten van een flexibele uitzendschil voorkom je dat je tijdelijk een tekort of overschot aan milieumedewerkers in dienst hebt. Met tijdelijke milieu uitzendkrachten hoeven projecten geen vertraging op te lopen en voorkom je dat je medewerkers in dienst hebt waar geen werk voor is.

Bij uitzenden betaal je afhankelijk van het salaris van de medewerker per gewerkt uur een uurtarief. In dit uurtarief zijn alle kosten opgenomen. Wij factureren alleen de gewerkte uren. Je loopt daarom geen risico bij een zieke medewerker. Alle administratieve processen en sociale afdrachten nemen wij uit handen.

Na afloop van de minimale inleentermijn, heb je de mogelijkheid om de uitzendkracht in dienst te nemen. Daarom is het inhuren van uitzendkrachten ook interessant als verlengde proeftijd om een kandidaat beter te leren kennen en te beoordelen op geschiktheid.

Wil je tijdelijk voor langere termijn een milieu medewerker inhuren? Dan is detachering misschien een betere optie. Wij geven graag een goed advies!

Waarom samenwerken met Aatop?

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor de werving & selectie van hoger opgeleid milieu personeel. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij specialist in het werven en selecteren van medewerkers met kennis van en ervaring in milieu en ruimte.

Ons milieu uitzendbureau bemiddelt natuur en milieu professionals vanuit 6 vestigingen verspreid over Nederland. Onze recruiters hebben de benodigde kennis en ervaring om een goede inschatting te maken van de expertise van milieu specialisten.

Een duurzame relatie, vertrouwen en integriteit zijn onze speerpunten. De relatie staat centraal. We spreken alle kandidaten persoonlijk zodat we weten wie we aan je voorstellen. Je hebt een vast contactpersoon die begrijpt wat voor jou belangrijk is.

Tenslotte zijn wij NEN-4400 gecertificeerd en aangesloten bij de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming) die onze administratie en NEN-certificering accrediteert.

Neem contact op

Op zoek naar een milieu uitzendbureau? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een bericht via het contactformulier.

Aatop Milieu & Ruimte is onderdeel van de Aatop Groep en werkzaam vanuit zes kantoren (Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Zwolle, Den Bosch en Groningen). Wij bemiddelen vacatures in heel Nederland.

Direct contact?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Zoek je milieu vacatures?

Bekijk ons actuele aanbod

Op zoek naar een baan in milieu? Dan helpen wij je graag. Aatop Milieu & Ruimte is specialist in milieu vacatures. Bekijk ons actuele aanbod.

milieu vacatures