Gevestigd op 6 locaties in Nederland, waaronder Groningen en Zwolle. Jarenlange ervaring in het werven en selecteren van Professionals op gebied van milieu en ruimte.  Groot netwerk.

Wie zijn wij?

Aatop Milieu & Ruimte bestaat is een ervaren specialist in recruitment in het milieukundige en ruimtelijke werkveld. Onze ervaren recruiters vinden het belangrijk om je goed te leren kennen om zo de juiste match te maken op basis van hard skills, soft skills en bedrijfscultuur.

We begrijpen de wereld van milieu en ruimtelijke ontwikkeling heel goed en kunnen ons goed inleven in zowel kandidaten als organisaties. We werven en selecteren professionals vanuit vestigingen in Nederland (Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Den Bosch, Groningen en Zwolle).

In 4 stappen naar een nieuwe medewerker

Ben je op zoek naar een junior, medior of senior? We helpen je graag bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Meld je vacature bij ons aan. Je zit uiteraard nog nergens aan vast. We bespreken namelijk eerst welke mogelijkheden voor het wervingstraject het best passend zijn.

Stap 1 – vacature aanmelden

Geef via het aanmeldformulier of telefonisch snel en gemakkelijk aan waar je naar op zoek bent.

Stap 2 – afstemmen voorwaarden

Een recruiter neemt contact op en bespreekt de hard skills, soft skills en persoonlijkheidskenmerken van je nieuwe medewerker en onze voorwaarden.

Stap 3 – vinden en selecteren kandidaten

Op basis van het vacatureprofiel zoeken we kandidaten in onze eigen actuele database en in externe tools zoals vacaturebanken en sociale media. Geschikte kandidaten stellen we met een korte toelichting aan je voor.

Stap 4 – aan de slag

Onze recruitment diensten zijn gebaseerd op het principe no cure, no pay. Je betaalt pas een vergoeding als een kandidaat bij je aan het werk gaat. Ben je op zoek naar een tijdelijke medewerker dan ontvang je altijd eerst een offerte met het te verwachten uurtarief.

Voor welke vacatures bemiddelen we?

Aatop Milieu & Ruimte is expert in werving en selectie en detachering voor verschillende functies waaronder de volgende functieprofielen:

 • Beleidsadviseurs RO
 • Groenbeheerders IBOR
 • Projectleiders groene ruimte
 • Landschapsontwerpers en landschapsarchitecten
 • Milieuadviseurs
 • Adviseur duurzaamheid en energie
 • Bodemdeskundigen
 • Ecologen
 • En nog veel meer. Staat uw vacature er niet bij, informeer dan bij ons of wij u kunnen helpen.

Enkele kandidaten die we succesvol hebben bemiddeld:

Welke samenwerkingsvormen bemiddelen we?

We bemiddelen professionals voor verschillende soorten samenwerkingsvormen:

 • Werving & selectie – de professional komt direct bij je organisatie in dienst
 • Deta-vast – de professional begint bij ons op de payroll en treedt na de afgesproken periode kosteloos bij je organisatie in dienst
 • Interim management – de manager werkt voor de duur van een project via ons als ZZP-er of freelancer voor je organisatie

Wil je een professional op een andere manier voor je bedrijf laten werken? Neem contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

Vacature aanmelden

Stuur ons je vacature en wij vinden snel en vrijblijvend jouw nieuwe medewerker!

Stuur ons je vacature en wij vinden snel en vrijblijvend jouw nieuwe medewerker!
 • Aatop Milieu & Ruimte staat voor het verbinden van mensen en het vinden van de juiste match. We houden van een persoonlijke aanpak en doorvragen. Meld je vacature bij ons aan via het telefoonnummer 050 - 790 1002 of via het onderstaande formulier. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor je aan het werk!

Op zoek naar personeel?

Meld je vacature aan en wij gaan voor je aan de slag!

Wij zijn gevestigd op 6 locaties in Nederland, waaronder Groningen en Zwolle.