Reviews

Wat anderen van ons vinden

Vanuit onze vier vestigingen in Nederland zetten wij dagelijks ons beste beentje voor om een goede match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Persoonlijke aandacht is hierbij ons sleutelwoord. Zoals je leest in onderstaande reviews ervaren onze kandidaten dit gelukkig ook.

Zeer positieve ervaring met Aatop.- Boden mij meerdere goede opties.- Alles wordt duidelijk met je besproken en beantwoorden snel vragen die je hebt.

gabe Sytema Avatar
gabe Sytema
3/07/2021

Ik ben als kennismigrant naar Nederland verhuisd om te werken en wonen. Tijdens dit proces heb ik Aatop leren kennen. Aatop heeft mij heel goed ontvangen. Ik heb alle steun ontvangen van Michel Aalbers voor het in orde brengen van mijn verblijfsvergunning en te kunnen werken in mijn vakgebied.

Sandhya Maniram Avatar
Sandhya Maniram
11/17/2020

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Michel mij heeft ondersteund bij mijn sollicitatie. De samenwerking verliep prettig en Michel is zeer correct in zijn afspraken. Ook weet hij de juiste tips te geven die binnen zo'n proces van belang kunnen zijn.

Rintje Stokje Avatar
Rintje Stokje
2/25/2020

Ik heb een fijne intake gehad bij Aatop. Het was zelfs meer een brainstormsessie ;-). Gedurende de sollicitatieprocedure bleef het contact prettig en informatief en werd er meegedacht met overwegingen die ik had te maken om voor de betreffende functie te gaan of niet. Ik blijf graag in contact/portefeuille bij deze fijne club!

Peter Moerkens Avatar
Peter Moerkens
1/25/2020

Leuk bedrijf. Prettige communicatie.

Mark Vonk Avatar
Mark Vonk
6/25/2018

Zeer snel en prettig contact gehad. Ze komen met eigen ideeën en helpen je zo aan een baan die het best bij je interesses past. Door de vele contacten in verschillende branches is een leuke baan zo gevonden. In mijn geval erg handig als je net begint en nog weinig eigen contacten hebt. Naast jouw interesses staat ook de vraag van het opdrachtgevende bedrijf centraal, waardoor een match snel gemaakt is.

Ellen Moedt Avatar
Ellen Moedt
6/25/2017

Prima detacheringsbureau met medewerkers die met je meedenken en je van constructieve feedback voorzien!Bovendien hebben ze contact met interessante opdrachtgevers.

Sandra van Herpen Avatar
Sandra van Herpen
6/25/2017

(Lees al onze beoordelingen op Google Reviews)

Contact

Mogen wij jou ook helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.