Anouk van Dinteren

Accountmanager

Geboren: 3 februari 1998
Bij Aatop sinds: juli 2021
Wilde vroeger worden: stewardess

De open sfeer binnen Aatop ervaar ik als prettig, deze heb ik ontdekt tijdens de verschillende sollicitatiegesprekken en de meeloopdag. Er heerst een informele en gezellige sfeer onder collega’s, waarin ik gelijk mijzelf kon zijn. Daarnaast vind ik het erg fijn om dagelijks in contact te zijn met verschillende partijen en deze ook tevreden te stellen. Kortom ik denk dat deze functie als recruiter binnen Aatop Milieu & Ruimte goed bij mij past.

Een werkdag van Anouk

Als startende recruiter heb ik nog geen volledig beeld van een werkdag, maar hoe ik het op dit moment voor mij zie is een dag met veel afwisseling. Waarbij ik vooral de accountmanagers ondersteun bij de werkzaamheden en op zoek ga naar geschikte kandidaten door vacatures te optimaliseren, (her)schrijven en te posten en het searchen van geschikte kandidaten. Wanneer er geschikte kandidaten gevonden zijn contact te leggen via bijvoorbeeld telefoon of e-mail en een intakegesprek te voeren met kandidaten om er achter te komen waar de kandidaat naar op zoek is.

Dilemma’s: wat kiest Anouk?

 • Maandag of vrijdag?
  Vrijdag, waar ik hopelijk kan terugkijken op een productieve werkweek en kan uitkijken naar een goed weekend.
 • Zelf sporten of sport kijken?
  Hier hoef ik niet lang over na te denken. Ik vind het fijn om zelf te sporten, omdat ik hier mijn energie kwijt kan en mijn hoofd leeg kan maken. Sporten doe ik vaak met familie en/of vriendinnen, waardoor het ook gezellig is.
 • Mobiele telefoon of laptop?
  Mobiele telefoon, deze heb ik tegenwoordig altijd bij en het is toch wel een stukje gemak.
 • Stedentrip of zonvakantie?
  Ik vind het beide erg leuk, maar als ik moet kiezen dan ga ik voor zonvakantie. Tijdens de zonvakantie houd ik niet van stilzitten en vind ik het leuk om er op uit te gaan en de omgeving te zien.
 • Frankrijk of Duitsland?
  Eigenlijk heb ik met beide landen niet zoveel. Ik ga liever naar Griekenland voor een zonvakantie waar ik afgelopen jaren verschillende keren ben geweest.
 • Koffie of thee?
  Ik drink vaak thee en op z’n tijd een kopje koffie is soms ook nodig.
 • Brood of yoghurt?
  Ik vind het beide lekker, ’s ochtends eet ik vaak yoghurt met fruit, maar ’s middags heb ik liever brood.
Anouk van Dinteren

Anouk spreken?

Mail, bel of stuur gewoon een appje!

0318796129 a.vandinteren@aatop.nl 0631303893 Bekijk profiel