Remco Beukhof

Accountmanager

Geboren: 14-11-1998
Bij Aatop sinds: september 2019
Wilde vroeger worden: gymdocent

Waarom Aatop?

Tijdens het zoeken naar een nieuwe baan zag ik Aatop voorbijkomen. Daar hadden ze op dat moment een vacature openstaan die mij aansprak. Het werken binnen een professionele organisatie als Aatop vind ik heel leuk, daarnaast is er ook ruimte voor een leuk gesprek of een goede grap. Ik mag als beginnende werknemer alles vragen aan mijn collega’s wanneer er bepaalde dingen niet duidelijk zijn of als ik op een bepaald moment even vastloop.

Een werkdag van Remco

Op dit moment zit ik nog in mijn inwerkperiode. Daarin word ik goed begeleid door mijn collega’s die er al langer werken. De afwisseling is voor mij heel belangrijk. Die zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf. Zo ga ik bijvoorbeeld mee met bedrijfsbezoeken, leer ik vacatureteksten schrijven en krijg ik uitleg over het werken met de verschillende systemen. Zo word ik steeds verder klaargestoomd om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen als accountmanager.

Dilemma’s: wat kiest Remco?

Maandag of vrijdag?
Vrijdag, de dag dat het weekend begint. Lekker tijd doorbrengen met vrienden en genieten van een leuke sportwedstrijd, uit eten of een goede film.

Zelf sporten of sport kijken?
Dan kies ik toch voor zelf sporten. Als ik zelf sport kan ik daar al mijn energie in kwijt en daar haal ik het meeste plezier uit.

Mobiele telefoon of laptop?
Mobiele telefoon, is lekker makkelijk om overal mee naar toe te nemen en kan je eigenlijk alles mee doen wat je eventueel op een laptop zou willen doen.

Stedentrip of zonvakantie?
Zonvakantie. Dat is voor mij het ultieme vakantiegevoel. Geen verplichtingen en lekker ontspannen. Al vind ik het wel heerlijk om dan af en toe lekker actief bezig te zijn.

Frankrijk of Duitsland?
Frankrijk. Het land spreekt mij persoonlijk meer aan, over het algemeen is het er warmer en minder regen dan in Duitsland. Toch wel twee punten wat ik enorm kan waarderen.

Koffie of thee?
Ik drink persoonlijk geen van beide. Het liefst drink ik water of Ice Tea, is stiekem ook wel een soort thee toch?

Brood of yoghurt?
Een broodje met pasta vind ik heerlijk. Maar het liefst heb ik toch wel een krentenbol, dat is mijn allergrootste favoriet.