Op zoek naar natuur medewerkers?

Specialist in de werving van natuur professionals!

Ben je op zoek naar een vaste of tijdelijke natuur medewerker? Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving en selectie en/of detachering van hoger opgeleid personeel in natuur en milieu.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van medewerkers natuur & milieu. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Soorten functies waarin wij bemiddelen

We beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste en tijdelijke medewerkers met uiteenlopende kennis van natuur & milieu. We bemiddelen in verschillende soorten natuur en milieu functies zoals:

  • Groenmedewerkers
  • Groeninspecteurs
  • Vergunningverleners natuur
  • Beleidsadviseurs natuur
  • (Interim) managers natuur
  • Specialisten in natuur
  • Natuurbeheerders
  • Projectleiders natuur

Onze recruiters helpen graag bij het invullen van je natuur vacatures en werken op basis van no cure, no pay.

Wie is Aatop Milieu & Ruimte?

Aatop Milieu & Ruimte is een gespecialiseerd werving & selectiebureau voor groene / natuurprofessionals. We maken deel uit van de Aatop Groep.

Onze dienstverlening bestaat uit:

We werken vanuit vier kantoren (Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle). Vanuit deze vier vestigingen werven, selecteren en detacheren we natuur specialisten voor overheid en bedrijfsleven in heel Nederland. Deze specialisten hebben een grote diversiteit in achtergrond en zijn inzetbaar in specialistische, beleidsmatige of management posities.

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen, duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten. Om deze betrouwbaarheid te onderstrepen zijn wij NEN-4400 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming) welke onze administratie en NEN-certificering accrediteert.

Wij werken samen met uiteenlopende organisaties binnen overheid en bedrijfsleven. Denk hierbij aan provincies, De Landschappen, natuurbeheer organisaties, adviesbureaus voor natuur en ingenieursbureaus. We brengen je graag in contact met onze referenties.

Onze werkwijze

We starten het wervingsproces met een inventarisatie van de hard en soft skills van de gewenste medewerker. Dit vertalen we in een werving & selectie profiel.

Dit werving & selectie profiel gebruiken we voor het opstellen van een vacaturetekst en voor het actief benaderen van geschikte kandidaten uit ons netwerk.

Wanneer wij een geschikte kandidaat vinden, spreken we deze altijd eerst zelf. Wij toetsen de kandidaat op basis van opleiding en ervaring maar ook op eigenschappen en competenties.

Naast technisch inhoudelijke kennis is communicatie steeds belangrijker, zeker voor publieke organisaties. Daarom screenen onze recruiters de natuur & milieu professionals ook op soft skills zoals het communicatief vermogen van de kandidaat.

Is de kandidaat geschikt? Dan stellen we deze per e-mail aan je voor. Wanneer je ook enthousiast bent over de kandidaat, plannen we een kennismakingsgesprek in zodat je de kandidaat persoonlijk kunt beoordelen.

Hebben jullie een klik dan begeleiden we het werving & selectieproces tot indiensttreding.

Neem contact op

Op zoek naar natuur specialisten of groen medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

Direct contact?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Wil je werken in de natuur?

Bekijk onze actuele vacatures

Wil je graag werken in de natuur en ben je op zoek naar natuur vacatures? We helpen je graag. Aatop Milieu & Ruimte is specialist in vacatures groen, natuur en landschap. Bekijk ons actuele aanbod.

Natuur vacatures