VCU detacheringsbureau

Aatop Milieu & Ruimte is een VCU gecertificeerd detacheringsbureau.

Aatop Milieu & Ruimte en Aatop Techniek zijn nu ook VCU-gecertificeerd. Aatop Milieu & Ruimte werft, selecteert en detacheert personeel voor zowel overheid als de commerciële sector. Aatop Techniek bemiddelt technische professionals binnen de technieksector.

VCU-certificering  is kortgezegd VCA-certificering voor de uitzend- en detacheringsbranche.

Waarom VCU-gecertificeerd? De voordelen:

  • Voorkomen is beter dan genezen;
  • Individuele veiligheid levert  positief effect omgevingsveiligheid;
  • Lager ziekteverzuim;
  • Bewustwording bedrijfsrisico’s;

Wanneer alle betrokkenen weten wat de aanwezige bedrijfsrisico’s zijn en de veiligheidsvoorschriften opvolgen, gebeuren er minder ongelukken. Dat betekent minder slachtoffers en een lager ziekteverzuim. Bovendien heeft de veiligheid van een werknemer een gunstige invloed op de omgevingsveiligheid.

Een van de speerpunten van Aatop Techniek en Aatop Milieu & Ruimte is een duurzame omgang met ons personeel. Met de VCU-certificering geven wij handen en voeten aan deze bedrijfswaarden.

Of het nu gaat om een veldwerker bodem die goed beschermd het terrein onderzoekt. Of een elektromonteur die de machinebekabeling controleert. Wij vinden het belangrijk dat onze kandidaten weten waar ze terecht komen en welke bedrijfsrisico’s er zijn. Samen met onze opdrachtgevers informeren wij hen hierover. Voorwaarde bij indiensttreding is dan ook dat de kandidaat zich conformeert aan de veiligheidsinstructies.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op.

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Regio Midden-Nederland:        0318 – 495 317

Regio Zuid-West-Nederland:   0184 – 620 820

Regio Noord-Oost Nederland:  038 – 455 6090

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of per mail via milieu@aatop.nl

Onze werkwijze

Als gespecialiseerd bureau in bodemprofessionals laten wij u graag profiteren van onze expertise, zodat u de juiste mensen op de juiste plaats krijgt. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Wij starten met het wervingsproces door met u in gesprek te gaan en uw vraag te inventariseren.

Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in gesprek en leggen hen het project voor. Wij toetsen hen op basis van opleiding en ervaring en op eigenschappen/competenties.

Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgedragen in de vorm van het CV en een persoonsprofiel. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.

Wanneer u besluit de kandidaat op uw vraag in te zetten, dan wordt dit vastgelegd in een overeenkomst.

Zie ook: VCU gecertificeerd uitzendbureau, Detachering groen personeel, detachering milieu personeel