VCU uitzendbureau

Aatop Milieu & Ruimte is een VCU gecertificeerd uitzendbureau.

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen; duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten.

Aatop Milieu & Ruimte werft, seleceteert, detacheert en zendt personeel uit volgens de richtlijnen van VCU, veiligheids en gezondheids checklist voor uitzend- en detacheringbureaus.

Heeft u personeel nodig dat door een VCU bureau moet worden aangeleverd, dan bent u bij Aatop Milieu & Ruimte bij het juiste adres. U kunt ook personeel bij ons onderbrengen en gebruik maken van onze VCU-certificering, zodat uw medewerkers goed beschermd aan het werk gaan.

Aatop Milieu & Ruimte is specialist in de bemiddeling van professionals, zowel voor tijdelijke als structurele aanvulling van uw personeel. Voorbeelden van functies waarin wij bemiddelen zijn o.a.:

 • Beleidsadviseurs
 • Specialisten in ecologie, afval, energie, duurzaamheid
 • Bodem medewerkers
 • Asbestinspecteurs
 • WABO medewerkers
 • Vergunningverleners
 • Akoestiek en luchtkwaliteitsmedewerkers
 • (Interim) managers
 • GIS engineers
 • Projectleiders
 • etc.

Aatop Milieu & Ruimte biedt professionals aan. Deze professionals hebben een grote diversiteit in achtergrond; zij zijn inzetbaar in een technische, beleidsmatige of management positie binnen de context van het vakgebied bodem, water, geluid, ecologie, asbest, duurzaamheid, natuur en landschap. Naast technisch inhoudelijke kennis wordt communicatie steeds belangrijker, zeker voor publieke organisaties. Daarnaast wensen profit-organisaties in toenemende mate klantgericht vermogen van hun nieuwe werknemers. Juist daarom screent Aatop Milieu & Ruimte de professionals op soft skills.

Wij werken samen met een scala aan organisaties binnen overheid en bedrijfsleven, waaronder Rijkswaterstaat, milieudiensten, gemeenten en provincies, adviesbureaus en ingenieursbureaus. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Regio Midden-Nederland:        0318 – 495 317

Regio Zuid-West-Nederland:   0184 – 620 820

Regio Noord-Oost Nederland:  038 – 455 6090

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of per mail via milieu@aatop.nl

Onze werkwijze

Als gespecialiseerd bureau in bodemprofessionals laten wij u graag profiteren van onze expertise, zodat u de juiste mensen op de juiste plaats krijgt. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Wij starten met het wervingsproces door met u in gesprek te gaan en uw vraag te inventariseren.

Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in gesprek en leggen hen het project voor. Wij toetsen hen op basis van opleiding en ervaring en op eigenschappen/competenties.

Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgedragen in de vorm van het CV en een persoonsprofiel. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.

Wanneer u besluit de kandidaat op uw vraag in te zetten, dan wordt dit vastgelegd in een overeenkomst.

Zie ook: VCU detacheringsbureau, Detachering groen personeel, detachering milieu personeel