Eric – Operations manager

De samenwerking met Aatop begon met een aantal eenmalige opdrachten, maar is in de loop van de jaren steeds structureler geworden. Inmiddels bemiddelt Aatop al zeven jaar bij deze onderneming. Eric geeft aan dat het persoonlijke contact met Aatop zorgt voor een prettige samenwerking.
“Aatop staat altijd voor je klaar als opdrachtgever, ook buiten kantooruren. Dit versnelt het proces en maakt snel schakelen mogelijk wanneer nodig. Aatop is een betrouwbare organisatie waar je van op aan kunt.” vertelt Eric.

Het team van Aatop
Eric omschrijft Aatop als een jonge en enthousiaste organisatie die gespecialiseerd is in het werven en selecteren van kandidaten. “Ik merk als opdrachtgever dat het Aatop team met enthousiasme aan de slag gaat en plezier heeft in het werk dat ze doet.”
Het onderscheid vermogen van Aatop volgens Eric? “Er wordt niet met CV’s geschoven, maar vooraf met de kandidaten gesproken. Op deze manier is de kans van slagen het grootst.”

Kenmerkend voor Aatop
Aatop kenmerkt zichzelf volgens Eric door het persoonlijke contact en haar proactieve houding. “Wij hebben structureel contact met Matthijs, één van de accountmanagers van Aatop. Op die manier is de communicatie helder, direct en verloopt deze altijd soepel.” zegt Eric. Door de proactieve houding van Aatop worden zaken snel en adequaat geregeld. Dit is een groot voordeel, laat Eric weten.

Print Friendly, PDF & Email