Jeanette – HR adviseur

Al ruim zes jaar werkt Jeanette samen met Aatop en dit ervaart ze heel prettig. “De korte communicatie lijnen, het wederzijdse vertrouwen en de openheid over tarieven zijn een belangrijke basis voor onze samenwerking met Aatop”, vertelt Jeanette.

Persoonlijk contact
“Prettig aan het samenwerken met Aatop is het vaste contact wat ik met Michel, Business manager van Aatop Milieu en Ruimte, heb. Door het persoonlijke contact met Michel is de communicatie met Aatop altijd duidelijk. Wanneer ik vragen heb, bel ik Michel gewoon even.” Dat Aatop een kleinschalige organisatie is zorgt er tevens voor dat het contact persoonlijker is dan bij een groot bureau en dat werkt prettig, zegt Jeanette.

Samenwerken met Aatop
Aatop is een betrokken organisatie die snel kan schakelen. “Toen we een periode meer inhuur achter elkaar hadden, heb ik met Michel gekeken of het inleentermijn verkort kon worden. Hierover hebben we toen nieuwe afspraken kunnen maken. Heel fijn dat Aatop meedenkt en bereid is bij te sturen als wij daarom vragen. Mijn tip: maak eens kennis met de medewerkers van Aatop, daar krijg je geen spijt van!

Print Friendly, PDF & Email
Recensie Jeanette