De mogelijkheden

Wat wij voor je kunnen betekenen

Enthousiast geworden over Aatop Milieu en Ruimte? Wij helpen je graag met het vinden van geschikt personeel. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen, kan dit op diverse manieren. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die wij aanbieden. Sluiten deze mogelijkheden niet aan bij wat jij zoekt? Neem dan even contact met ons op, dan komen we er samen zeker uit!

Werving en selectie

Aatop Milieu en Ruimte is de specialist op het gebied van werving & selectie van MBO, HBO en WO personeel in de milieukundige sector en werving en selectie is dan ook één van onze mogelijkheden. De concurrentiepositie versterken door gemotiveerd en getalenteerd personeel? Dan is het van belang dat je de juiste medewerkers vindt. Dit is niet altijd even eenvoudig. Wij zijn echter gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen.

Gebruik maken van onze kennis en ervaring? Dat kan!

Meer informatie Of bel ons!

Detachering

DetacheringNaast werving en selectie is er ook de mogelijkheid tot detachering. Heb je extra inzet nodig bij een project of ervaar je tijdelijke drukte, maar wil je niet direct iemand in vaste dienst nemen? Dat is mogelijk met detachering! Je kunt tijdelijk milieuprofessionals via Aatop Milieu en Ruimte inhuren en wanneer de samenwerking bevalt besluiten om de werknemer in vaste dienst te nemen. Dit noemen we ook wel Deta-vast.

Benieuwd hoe wij dit doen en wat de voordelen hiervan zijn?

Meer informatie Of bel ons!

Interim management

interim managementOp zoek naar een interim management professional met kennis en verstand van zaken?

Door de toenemende flexibilisering op de arbeidsmarkt ontstaan er ook steeds meer mogelijkheden om op management niveau een interim professional in te zetten. Aatop Milieu & Ruimte is gespecialiseerd hierin; wij beschikken over een uitgebreid netwerk van interim management professionals. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden die het best aansluiten op uw vraag.

 

Meer informatie Of bel ons!

Payroll

PayrollNaast ons aanbod voor het ondersteunen bij de werving van nieuwe kandidaten, bieden we je ook de mogelijkheid tot ontzorging van administratieve zaken omtrent nieuwe medewerkers. Heb je zelf een geschikte kandidaat gevonden voor een project of functie? Bij Aatop Milieu en Ruimte helpen we je graag met het verwerken van de payroll. Je hoeft de medewerker dan niet zelf in dienst te nemen en geeft administratieve taken uit handen.

Benieuwd wat hiervan de voordelen zijn?

 

Meer informatie Of bel ons!

Meer weten?

Onze successen

Benieuwd naar onze succesverhalen?

Je leest ze hier!
Waarom Aatop

Waarom je met Aatop verder komt?

We vertellen het je graag.
Ons team

Benieuwd met wie je te maken hebt?

We stellen ons voor!