Detacheren

Detacheren is een flexibele manier om uw personeelstekort op te lossen. Het inhuren van tijdelijke werknemers biedt jouw organisatie de mogelijkheid capaciteitstekort op te vangen. Daarbij helpen wij je graag!

Voor wie?
Wij werken samen met een scala aan organisaties binnen overheid en bedrijfsleven, o.a.  omgevingsdiensten, gemeenten en provincies, Rijkswaterstaat, productiebedrijven, aannemersbedrijven,  adviesbureaus en ingenieursbureaus. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Contact Bekijk alle mogelijkheden!

Hoe werkt het?

Detachering bij Aatop Milieu & Ruimte wordt zowel voor tijdelijke invulling van personeelsbehoefte ingezet als voor deta-vast. Net als bij de werving en selectie procedure gaan wij op zoek naar de beste medewerker voor jouw organisatie. Verschil is dat de medewerker in het begin in dienst is bij Aatop Milieu & Ruimte. Je betaalt per gewerkt uur van de werknemer een uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van het salaris van de kandidaat. Na afloop van de detacheringstermijn kun je de kandidaat vervolgens kosteloos in dienst nemen.

Het voordeel van detachering
Kiezen voor detachering is qua kosten aantrekkelijk. Je verspreidt namelijk de kosten van werving en selectie van een medewerker over langere periode. Doordat het om een langere periode gaat, wordt het werkgeversrisico van Aatop verlengd. Daarnaast kun je in de detacheringsperiode de medewerker beoordelen op geschiktheid en dragen wij zorg voor administratieve afhandeling. Als opdrachtgever draag je ten slotte ook geen ziekterisico van de werknemer.

Eén van onze accountmanagers is jouw vaste contactpersoon die zorgvuldig monitort hoe de medewerker zich ontwikkelt. Hierdoor is detacheren een goede opstap naar een vaste baan.

Interesse?
Wil je meer weten over de mogelijkheden die detachering jou te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Werving & Selectie

Benieuwd naar de voordelen van werving & selectie?

Lees meer
Vacature sturen

Geen tijd maar wel weten wat we voor je kunnen betekenen?

Stuur vacature!
Wie zijn wij

Benieuwd geworden wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor!

Het team

Het begrip detacheren

Voor de duidelijkheid

de·ta·che·ren (detacheerde, heeft gedetacheerd)
tijdelijk elders indelen of tewerkstellen

Detacheren betekent dat wij een werknemer een arbeidsovereenkomst aanbieden en voor een bepaalde tijd uitlenen aan jou als werkgever. Gedetacheerde werknemers zijn vaak hoog opgeleide of gespecialiseerde arbeidskrachten.

De werknemer heeft dus een arbeidsovereenkomst met Aatop en jij betaalt als werkgever een vergoeding voor de gewerkte uren. Dit betekent dat het je niets kost als een werknemer ziek is of een vrije dag heeft. Daarnaast hoef je niets te regelen wat betreft loonadministratie, dit wordt allemaal vanuit Aatop geregeld. Een periode voor detacheren duurt voornamelijk tussen een half jaar en een jaar. Vanaf 1280 gewerkte uren kan de werknemer kosteloos worden overgenomen.