Payroll

Aatop Milieu & Ruimte is betrouwbaar en transparant. Wij zijn een bureau met mensen die persoonlijke benadering waarderen. Daarbij hoort bereikbaarheid en toegankelijkheid; dat is payroll via Aatop Milieu & Ruimte.

Voor wie?
Aatop Milieu & Ruimte verzorgt voor diverse overheidsorganisaties en organisaties in het bedrijfsleven de payroll. Wij werken samen met verschillende organisaties binnen overheid en bedrijfsleven, zoals o.a.  omgevingsdiensten, gemeenten en provincies, Rijkswaterstaat, productiebedrijven, aannemersbedrijven,  adviesbureaus en ingenieursbureaus. Betrouwbaarheid en integriteit zijn vaste waarden binnen onze organisatie. Om dit te onderstrepen zijn wij gecertificeerd volgens NEN 4400-1 en geaccrediteerd lid van de Vereniging tot Regulering Onderaanneming.

Contact Bekijk alle mogelijkheden!

Hoe werkt het?

  1. Je hebt een functie of project beschikbaar en hebt hiervoor een geschikte kandidaat gevonden.
  2. Je meldt het project en de desbetreffende kandidaat bij Aatop Milieu & Ruimte.
  3. Aatop Milieu & Ruimte neemt je aanvraag in behandeling en afhankelijk van het project en de vraag wordt een projectomschrijving en tarief opgesteld.
  4. Contractueel wordt zowel met de medewerker als met jou het een en ander vastgelegd.
  5. De medewerker gaat aan de slag en een vast contactpersoon binnen Aatop Milieu & Ruimte blijft tijdens de duur van de opdracht aanspreekpunt voor zowel medewerker als opdrachtgever.

De voordelen
Aatop Milieu & Ruimte biedt jou als werkgever payrollverzorging van tijdelijke projectmedewerkers en flexibel personeel. Dit is een handige oplossing wanneer je (tijdelijk) personeel werft, maar deze niet op eigen loonlijst staan. Payroll via Aatop Milieu & Ruimte heeft een aantal andere belangrijke voordelen, zoals het ziekterisico verleggen bij Aatop Milieu & Ruimte.

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die een payroll jou te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Contact

Meer weten over de voordelen van payroll voor jouw bedrijf?

Contact
Onze mogelijkheden

Benieuwd welke andere mogelijkheden we voor je hebben?

Kijk snel!
Ons team

Benieuwd wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor!

Het team

Het begrip payroll

Voor de duidelijkheid

loon·lijst (de; v(m); meervoud: loonlijsten)
op de loonlijst staan bij werken bij

Payroll betekent letterlijk loonlijst. Payrolling houdt in dat je als bedrijf het jurdidische en administratieve gedeelde van de salarisadministratie, afdracht van sociale premies, contractbeheer en bijvoorbeeld het pensioen uit handen geeft. Dit komt allemaal bij Aatop terecht. Hierdoor heb je als bedrijf geen afdeling salarisadministratie nodig en kan je je bezighouden met de core business van je bedrijf.