Werving & selectie

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving en selectie en/of detachering van hoog opgeleid personeel in Milieu en Groene Ruimte.

Wanneer je kiest voor een werving en selectieperiode via Aatop Milieu & Ruimte kun je rekenen op een kwalitatief goed proces. We gaan op zoek naar potentiële medewerkers met de juiste opleiding, ervaring, competenties en motivatie. Je ontvangt van ons diverse voorstellen met, in onze ogen, geschikte kandidaten.

Aatop Milieu & Ruimte biedt professionals aan. Deze professionals hebben een grote diversiteit in achtergrond; zij zijn inzetbaar in een technische, beleidsmatige of management positie binnen de context van het vakgebied bodem, water, geluid, ecologie, asbest, duurzaamheid, natuur en landschap. Naast technisch inhoudelijke kennis wordt communicatie steeds belangrijker, zeker voor publieke organisaties. Daarnaast wensen profit-organisaties in toenemende mate klantgericht vermogen van hun nieuwe werknemers. Juist daarom screent Aatop Milieu & Ruimte de professionals op soft skills.

Voor wie?
Wij werken samen met een scala aan organisaties binnen overheid en bedrijfsleven, o.a.  omgevingsdiensten, gemeenten en provincies, Rijkswaterstaat, productiebedrijven, aannemersbedrijven,  adviesbureaus en ingenieursbureaus. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Contact Bekijk alle mogelijkheden!

Onze aanpak

Nadat we hebben besproken welke wensen er zijn omtrent de vacature en wij een beeld hebben van de organisatie gaan we aan de slag. Dit doen we op basis van “no cure no pay”, wat betekent dat wij een resultaatverplichting aangaan. Het wervingsproces wordt pas afgesloten wanneer wij een geschikte medewerker voor jouw bedrijf hebben gevonden. Hieronder omschrijven we in acht stappen hoe dit proces er ongeveer uit ziet:

Stap 1 : Inventarisatie aanvraag en opmaak functieprofiel
Stap 2 : Plaatsing vacature op website en door plaatsing naar vacaturebanken
Stap 3 : Searching in uitgebreid netwerk Aatop Milieu en Ruimte en over vacaturebanken
Stap 4 : Voeren selectiegesprekken passende kandidaten a.d.h.v. brief en CV
Stap 5 : Verslaglegging gesprek als basis voor aanbiedingen
Stap 6 : Aanbieding geselecteerde kandidaat d.m.v. gespreksverslag en CV
Stap 7 : Begeleiden en organiseren van de gesprekken
Stap 8 : Terugkoppeling van de gesprekken naar de kandidaten

Het voordeel van werving en selectie
Je hebt persoonlijk contact met één van onze accountmanagers die gedurende het gehele proces jouw aanspreekpunt is. Dit maakt de communicatie persoonlijk en transparant. Daarnaast zal de accountmanager ook de kandidaten begeleiden. Dit houdt in dat wij het contact onderhouden, zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken.

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die onze werving en selectie jou te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

Zie ook:

Recruitment milieu & ruimte personeelAatop Milieu & Ruimte is er voor opgeheven KLV Professional Match

Meer weten?

Contact

Wil je precies weten wat Aatop op het gebied van werving & selectie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Contat
Onze mogelijkheden

Naast werving & selectie bieden we ook de mogelijkheid voor detachering of payroll. Meer weten?

Kijk snel!
Het team

Benieuwd geworden wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor.

Het team

Het begrip w & s

Voor de duidelijkheid

wer·ven (wierf, heeft geworven)
overhalen om dienst te nemen of lid te worden
propaganda maken: een wervende tekst

se·lec·te·ren (selecteerde, heeft geselecteerd)
selectie toepassen
uitzoeken naar bekwaamheid of geschiktheid

De naam zegt het al: bij de keuze voor werving & selectie gaan we voor jou op zoek naar geschikte kandidaten voor de vacature. Dit doen we door het plaatsen van vacatures, maar ook door zoeken en contact opnemen met sollicitanten in ons eigen netwerk. Vervolgens maken we een selectie van al deze kandidaten en spreken we ze allemaal persoonlijk over de functie die je hebt openstaan. De kandidaten die naar ons inziens geschikt zijn, stellen we aan jou voor door middel van een omschrijving en het toesturen van hun cv.