Zoek je nieuwe afvalmedewerkers?

Wij helpen je aan de juiste specialisten

Ben je op zoek naar een nieuwe afval medewerker of afval specialist? Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving en selectie en/of detachering van hoog opgeleid personeel in afval.

We bemiddelen in verschillende soorten afval functies. Denk aan een afval adviseur, beleidsadviseur afval, een coordinator afvalstromen of specialisten in recycling van afval.

In de afgelopen 10 jaar hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd met vaste en tijdelijke medewerkers met kennis over afvalverwerking. We werken voor uiteenlopende organisaties. Zowel in de publieke als de private sector.

Onze recruiters helpen je graag bij het vinden van de juiste afvalmedewerkers. We werken op basis van ‘no cure, no pay‘. Je betaalt pas een werving en selectie fee wanneer een kandidaat bij je aan de slag gaat.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van afval specialisten. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Soorten afval functies waarin wij bemiddelen

We hebben ervaring met het werven van hoger opgeleide afval medewerkers voor verschillende soorten functies. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Adviseur afval
 • Beleidsadviseur zwerfafval
 • Coördinator afvalstromen
 • Projectmanager afval gescheiden inzamelen
 • Recycling specialist
 • Accountmanager afval

We werven bovenstaande afval specialisten voor vaste functies maar het is ook mogelijk om een interim afval specialist op basis van detachering in dienst te nemen.

Zoek je een ander type afval medewerker of een ander type dienstverband? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe vinden we jouw nieuwe afval specialist?

Wanneer wij je mogen helpen bij het zoeken naar een tijdelijke of vaste afval specialist, bespreken we eerst wat je verwachtingen zijn van de nieuwe afval medewerker.

Aan welke harde en zachte eisen moet de nieuwe medewerker voldoen? Welk karakter past bij jullie bedrijfcultuur en in het bestaande team? Dit vatten we samen in een werving & selectie profiel.

Aan de hand van dit profiel gaan we actief op zoek binnen ons netwerk en via vacature platformen. Hebben we een geschikte kandidaat gevonden? Dan stellen we deze per e-mail aan je voor.

Bij interesse in de kandidaat plannen we een kennismakingsgesprek in om te kijken of de klik wederzijds is. Willen jullie samen verder? Dan begeleiden we het werving & selectieproces tot indiensttreding.

We bieden verschillende mogelijkheden om de nieuwe medewerker in dienst te nemen of in te huren. Het werven van nieuwe afval medewerkers kan op basis van een werving & selectie fee (no cure, no pay). Maar het is ook mogelijk om een afval specialist (tijdelijk) in te huren op basis van detachering of door middel van payrolling.

Waarom Aatop?

Overheidsinstanties, gemeenten maar ook commerciële bedrijven werken al jaren samen met Aatop Milieu & Ruimte om de volgende redenen:

 • Onze recruiters hebben de kennis en ervaring om de expertise van afval specialisten te kunnen beoordelen.
 • We gaan voor een duurzame relatie. Vertrouwen en integriteit vinden wij belangrijk.
 • We schakelen snel en houden van korte communicatielijnen.
 • No cure, no pay. Je betaalt pas wanneer een medewerker bij je aan de slag gaat.
 • De relatie staat centraal. We kennen de mensen die we aan je voorstellen.
 • Een vast contactpersoon. Die begrijpt wat je zoekt.
 • Actief in heel Nederland. Dus ons netwerk is groot.

Hoe bereik je ons?

Op zoek naar afval specialisten of afval medewerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

Wij werken samen met een scala aan organisaties binnen overheid en bedrijfsleven, waaronder Rijkswaterstaat, milieudiensten, gemeenten en provincies, adviesbureaus en ingenieursbureaus. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Aatop Milieu & Ruimte is onderdeel van de Aatop Groep en werkzaam vanuit vier kantoren (Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle). Wij bemiddelen vacatures in heel Nederland.

Direct contact?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Zoek je afval vacatures?

Bekijk ons actuele aanbod

Op zoek naar een baan in afval? Dan helpen wij je graag. Aatop Milieu & Ruimte is specialist in afval vacatures. Bekijk ons actuele aanbod.

Afval vacatures