Op zoek naar medewerkers duurzame energie?

Wij vinden de juiste mensen!

Ben je op zoek naar een vaste of tijdelijke professional die je kunt inzetten op thema’s zoals klimaat (adaptatie), duurzame energie en duurzaamheid om je team te versterken? Daar helpen wij je graag bij.

Aatop Milieu & Ruimte heeft ruim 10 jaar ervaring met de werving & selectie van hoger opgeleide professionals. Op junior, medior en senior niveau.

We hebben een uitgebreid netwerk van specialisten met uiteenlopende kennis. Denk hierbij aan adviseurs energie en duurzaamheid, beleidsmedewerkers klimaat of specialisten op het gebied van klimaat, duurzaamheid en energie.

Onze recruiters helpen graag bij het invullen van je vaste of tijdelijke energie vacatures.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van (duurzame) energie medewerkers. ✓ Uitgebreid netwerk met energie specialisten. ✓ No cure, no pay.

Waarom werving & selectie via Aatop?

Aatop Milieu & Ruimte heeft ruim 10 jaar ervaring met het werven en selecteren van medewerkers met een opleiding en ervaring op het gebied van (duurzame) energie. Onze recruiters hebben de kennis en ervaring om een goede inschatting te maken van de expertise van verschillende soorten energie specialisten.

Het opbouwen van een duurzame relatie met zowel opdrachtgevers als kandidaten is voor ons erg belangrijk. Vertrouwen en integriteit zijn daarom onze speerpunten.

Andere redenen om met Aatop Milieu en Ruimte samen te werken zijn:

 • We schakelen snel en houden van korte communicatielijnen.
 • Je betaalt pas een fee als wij succesvol zijn in de bemiddeling.
 • Wij spreken alle kandidaten persoonlijk zodat we weten wie we aan je voorstellen.
 • Wij werken door het hele land. Waar je ook mensen zoekt, we helpen je graag.

Wij verzorgen de werving en selectie van (duurzame) energie medewerkers voor uiteenlopende bedrijven zoals adviesbureaus en overheidsorganisaties, waaronder Rijkswaterstaat, omgevingsdiensten,  gemeenten en provincies. Wij delen graag onze referenties.

Duurzame energie functies waarin wij bemiddelen:

We werven en selecteren energie medewerkers voor verschillende functies. Denk aan bijvoorbeeld aan duurzame energie functies als:

 • Klimaat en energie adviseur
 • Beleidsadviseur klimaatadaptatie
 • Programmamanager duurzaam
 • Projectmedewerker duurzaam wonen
 • Adviseur duurzame energie
 • Beleidsmedewerker klimaat
 • Specialisten klimaat, duurzaamheid en energie
 • Projectleider / procesleider / projectmanager energie & duurzaamheid (ook interim)

We werven en selecteren voor vaste functies maar het is ook mogelijk om op op basis van detachering een (duurzame) energie specialist in dienst te nemen.

Zoek je een ander type medewerker energie of een ander type dienstverband? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe vinden we jouw energie medewerker?

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste energie medewerker? Dan bespreken we eerst je verwachtingen. Naar welke kennis en ervaring ben je op zoek en wanneer past iemand bij jullie bedrijfscultuur? Dit vatten we samen in een werving & selectie profiel waarmee we actief op zoek gaan binnen ons netwerk en via vacature platformen.

Een duurzame relatie en persoonlijk contact zijn belangrijk voor ons. We spreken een kandidaat daarom altijd persoonlijk voordat we deze per e-mail aan je voorstellen. Naast technisch inhoudelijke kennis toetsen wij kandidaten ook op soft skills zoals communicatief en klantgericht vermogen.

Heb je interesse in het profiel van een kandidaat? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Zijn jullie beide enthousiast? Dan begeleiden we het werving & selectieproces totdat de nieuwe medewerker bij jullie aan de slag gaat. Dit kan op basis van werving & selectie, detachering of payrolling.

Mogen wij je helpen?

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

Direct contact?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

CONTACTPERSOON

Michel Aalbers
Businessmanager
Meer over...

Wij zijn gespecialiseerd in professionals op gebied van:

 • Klimaat
 • Klimaatadaptatie
 • Duurzaamheid
 • Circulariteit
 • Duurzame energie

Zoek je vacatures op gebied van duurzaamheid / klimaat?

Bekijk ons actuele aanbod

Ben je op zoek naar duurzame vacatures? Dan helpen wij je graag. Aatop Milieu & Ruimte is specialist in energie vacatures. Bekijk ons actuele aanbod.

Energie vacatures