Werving en Selectie Milieu Personeel

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving en selectie en/of detachering van hoog opgeleid personeel in het milieu werkveld.

Uw (interim) vacature is maatwerk

Het kan zijn dat u wordt geconfronteerd met een tekort aan personeelscapaciteit. Aatop Milieu & Ruimte biedt een passende oplossing. Vanuit eigen personeel en uitgebreide netwerk van zowel junior, medior als senior professionals die de publieke sector kennen, kunnen wij uw interim vacature invullen.

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen; duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten.

Professionals in milieu

Aatop Milieu & Ruimte is specialist in milieukundig personeel op gebied van de volgende functies:

  • Vergunningverlener milieu / agrarisch / industrie
  • Toezichthouder / handhaver milieu / agrarisch / industrie
  • (Interim) manager handhaving / vergunningverlening
  • KAM coordinator
  • Adviseur milieu
  • Beleidsmedewerker milieu
  • etc.

Contact

Wij werken vanuit Amsterdam, Sliedrecht, Veenendaal en Zwolle. Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op: 0318 495 317

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of per mail via milieu@aatop.nl

Aatop Milieu & Ruimte in het kort

Aatop Milieu & Ruimte biedt professionals aan. Zij hebben een grote diversiteit in achtergrond; zij zijn inzetbaar in een technische, beleidsmatige of management positie binnen de context van het vakgebied bodem. Naast technisch inhoudelijke kennis wordt communicatie steeds belangrijker, zeker voor publieke organisaties. Daarom zijn de professionals van Aatop Milieu & Ruimte gescreend op soft skills, waaronder communicatief vermogen.

Wij werken samen met een scala aan organisaties binnen overheid en bedrijfsleven, waaronder Rijkswaterstaat, milieudiensten, gemeenten en provincies, adviesbureaus en ingenieursbureaus. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Onze werkwijze

Als gespecialiseerd bureau in groene / grijze professionals laten wij u graag profiteren van onze expertise, zodat u de juiste mensen op de juiste plaats krijgt. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Wij starten met het wervingsproces door met u in gesprek te gaan en uw vraag te inventariseren.

Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in gesprek en leggen hen het project voor. Wij toetsen hen op basis van opleiding en ervaring en op eigenschappen/competenties.

Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgedragen in de vorm van het CV en een persoonsprofiel. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.

Wanneer u besluit de kandidaat op uw vraag in te zetten, dan wordt dit vastgelegd in een overeenkomst.

Zie ook: Inhuur groenprofessionals voor overheid