Werving, selectie & detachering milieu en ruimte

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving, selectie en detachering van milieu- en (groen) ruimtelijk personeel.

Wij werken op basis van betrokkenheid bij onze opdrachtgevers; duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten. Uw vraag staat centraal en wij selecteren daar de juiste kandidaat bij. Dat doen wij inmiddels al ruim 20 jaar voor allerlei type organisaties waaronder adviesbureaus en aannemers, gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, waterschappen en Rijks – overheid.

Vacatures en (interim) opdrachten

Aatop Milieu & Ruimte bemiddelt voor tijdelijke en structurele vacatures op gebied van milieu, (groene) ruimte. Thema’s binnen deze vakgebieden zijn bijvoorbeeld ecologie, water, bodem, milieuhandhaving, milieuvergunningverlening, lucht, groen / IBOR, landschap, natuur en asbest. Zowel detachering, deta-vast als direct in dienstname is mogelijk.
Wij werken landelijk met kantoren verspreid over Nederland. Wij nemen uw vacature graag in behandeling en ontzorgen u bij het gehele werving- en selectieproces. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

Professionals

Wij zijn specialist in het vervullen van vacante functies op MBO+ / HBO / WO opleidingsniveau. Wij hebben ruime ervaring met het bemiddelen van professionals. Dit zijn zowel starters op de arbeidsmarkt, maar ook ervaren professionals met senior werkervaring.

De professionals van Aatop Milieu & Ruimte worden, naast opleiding en werkervaring, gescreend op persoonlijke eigenschappen en soft skills die van belang zijn voor de functie. Wij spreken onze kandidaten dan ook altijd persoonlijk zodat wij ook kunnen beoordelen of de persoon achter het CV matcht met de functie en bedrijfscultuur van onze opdrachtgever.

Normering

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen, duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten. Om deze betrouwbaarheid te onderstrepen zijn wij NEN-4400 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming) die onze administratie controleert en NEN-certificering accrediteert.

Kantoren en contact

Wij zijn gevestigd in Veenendaal (hoofdkantoor), Amsterdam, Sliedrecht, Groningen, Zwolle en Den Bosch.

Veenendaal : 0318 796 127
 Amsterdam  : 020 820 41 34
 Sliedrecht  : 0184 620 820
 Zwolle  : 038 426 8490
 Groningen  : 050 790 1002
 Den Bosch  : 073 704 1644

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Contact formulier

Over Aatop Milieu & Ruimte

Wij werven, selecteren en detacheren personeel voor de overheid in heel Nederland.

Onze dienstverlening bestaat verder uit:
• Werving & Selectie
• Detachering
• Inhouse recruitment
• Payroll
• Reverse recruitment

Onze werkwijze

Als gespecialiseerd bureau in werving en selectie laten wij u graag profiteren van onze expertise, zodat u de juiste mensen op de juiste plaats krijgt. Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals op hoger opgeleid niveau.

Wij starten met het wervingsproces door met u in gesprek te gaan en uw vraag te inventariseren. Vervolgens zetten wij ons uitgebreide netwerk van kandidaten in om de vacature bij hen onder de aandacht te brengen. Wij zorgen dus voor de werving; aanvullend daaraan selecteren wij de best passende kandidaten op uw vacature.

Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in gesprek en leggen hen het project voor. Wij toetsen hen op basis van opleiding en ervaring en op eigenschappen/competenties.
Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgedragen in de vorm van het CV en een persoonsprofiel. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.
Wanneer u besluit de kandidaat op uw vacature aan te nemen of in te zetten, dan adviseren wij u bij het aanbod voor de kandidaat.

Zie ook: detacheringsbureau milieu, recruitment milieu en ruimte,  detachering Openbare Ruimte

Op zoek naar personeel in milieu & (groene) ruimte?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Wij werken landelijk en zijn gevestigd in:
Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Zwolle, Groningen en Den Bosch

Referenties

Wat zeggen anderen over ons

Recensie Jeanette
Jeanette – HR adviseur

Al ruim zes jaar werkt Jeanette samen met Aatop en dit ervaart ze heel prettig. “De korte communicatie lijnen, het wederzijdse vertrouwen en de openheid over tarieven zijn een belangrijke basis voor onze samenwerking met Aatop”, vertelt Jeanette. Persoonlijk contact … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder