Werving water personeel

Wij vinden de juiste mensen!

Ben je op zoek naar een vaste of tijdelijke water medewerker? Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving en selectie en/of detachering van hoog opgeleid personeel in water management en hydrologie.

We hebben jarenlange ervaring in het werven en selecteren van waterspecialisten. Denk hierbij aan junior, medior of senior hydrologen, watermanagement specialisten of adviseurs in duurzaam waterbeleid.

Aatop Milieu & Ruimte is de oplossing voor het personeelstekort binnen jouw organisatie, zowel voor vaste als tijdelijke water functies. Onze recruiters helpen je graag met het invullen van jouw water vacatures.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van water medewerkers. ✓ Uitgebreid netwerk met waterbeheer specialisten. ✓ No cure, no pay.

Professionals in de watersector

Door ons uitgebreide netwerk met water professionals met een mbo, hbo of wo opleiding in watermanagement, vervullen wij snel openstaande watervacatures.

De waterspecialisten in ons netwerk hebben een grote diversiteit in achtergrond en zijn inzetbaar in technische, beleidsmatige of management posities binnen het vakgebied land en watermanagement.

We selecteren watermedewerkers niet alleen op basis van hard skills, maar vinden ook soft skills en persoonlijkheidskenmerken belangrijk bij het maken van de juiste match.

We spreken alle water professionals persoonlijk zodat we de juiste kandidaten selecteren voor je openstaande watermanagement of waterbeheer vacature.

Watermanagement functies waarin wij bemiddelen

We hebben ervaring met het werven van watermedewerkers en waterspecialisten voor verschillende functies. Denk aan bijvoorbeeld aan water functies als:

 • Veldwerker/ monsternemer waterkwaliteit
 • Projectmedewerker / projectleider water
 • (Interim) manager water
 • (Interim) adviseur waterkwaliteit
 • (Tijdelijk) adviseur afvalwater
 • Beleidsadviseur water
 • (Junior) geo-hydroloog
 • Vergunningverlener afvalwater
 • Hydroloog
 • Aquatisch ecoloog
 • Hydrologisch modelleur
 • Adviseur waterbeheer
 • Beleidsadviseur water
 • Projectleider ruimtelijke inrichting en water
 • Technisch wateradviseur
 • Projectleider waterbodem
 • Agrarisch water en bodem adviseur
 • Projectleider waterbeheer

We werven bovenstaande watermedewerkers voor vaste functies maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een adviseur waterbeheer of hydroloog op basis van detachering in dienst te nemen.

Zoek je iemand voor een ander type functie met kennis over waterbeheer? Of een ander type dienstverband? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe vinden we jouw nieuwe waterspecialist?

Wanneer we een nieuwe watermedewerker of specialist voor je mogen zoeken, starten we met het opstellen van een werving & selectieprofiel.

In het werving & selectieprofiel noteren we welke kennis en ervaring belangrijk is voor het invullen van de openstaande watervacature. Ook bespreken we welke karaktereigenschappen de nieuwe watermedewerker moet bezitten.

Het werving & selectieprofiel gebruiken we om binnen ons netwerk en op vacature platformen actief op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Kandidaten die passen bij het werving & selectieprofiel spreken we altijd eerst zelf voordat we ze per e-mail aan je voorstellen.

Zijn jullie enthousiast over het profiel van de kandidaat? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Wanneer jullie de kandidaat in dienst nemen, begeleiden we het werving & selectieproces tot indiensttreding.

Ook het tijdelijk inhuren van een interim watermanagement specialist is mogelijk op basis van detachering of door middel van payrolling.

Waarom werken met Aatop?

Aatop Milieu & Ruimte is specialist in werving & selectie en detachering van deskundig en hoger opgeleid personeel in watermanagement, waterbeheer en (geo)hydrologie.

Sinds 2009 werven en selecteren we waterspecialisten. Vanuit onze 3 vestigingen werven, selecteren en detacheren wij waterpersoneel voor onze opdrachtgevers door heel Nederland.

We werken voor een scala aan organisaties waaronder Rijkswaterstaat, milieudiensten, gemeenten, provincies en adviesbureaus. We geven je graag onze referenties.

Onze recruiters hebben uitgebreide inhoudelijke kennis zodat we begrijpen wat je zoekt in een nieuwe watermedewerker. Deze expertise gebruiken we ook voor het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Bij ons staat de relatie centraal. Zowel met opdrachtgever als kandidaat. Je hebt een vast contactpersoon en we spreken alle kandidaten persoonlijk zodat we weten wie we aan je voorstellen.

Tenslotte zijn wij NEN-4400 gecertificeerd en aangesloten bij de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming) .

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Op zoek naar watermanagement specialisten of waterbeheer medewerkers? We helpen je graag bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat.

Neem contact met ons op of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en een inventarisatie van je wensen.

Direct contact?

Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Zoek je water vacatures?

Bekijk ons actuele aanbod

Ben je op zoek naar een baan in water management? Dan helpen wij je graag. Aatop Milieu & Ruimte is specialist in water vacatures. Bekijk ons actuele aanbod.

vacatures water